Restips
Tips inför din nästa resa

4 brunchtips i Malaga

28 mars, 2022 - 16:54Inga kommentarer

Om det är någon gång man faktiskt har tid att riktigt njuta av en brunch så är det när man är på semester. Här kommer några tips på Malagas bästa ställen för en lång, lat brunch.

Noviembre
Noviembre (Calle Álamos, 18) är ett av de mest eleganta frukostställena i Malaga. Restaurangen är vackert inredd och du du kommr att känna dig som hemma samma sekund som du går in genom dörrarna. Besökarna här sträcker sig från studenter som tar en bit mat före lektionen till yrkesverksamma som njuter av sin kafferast mitt på morgonen.

Casa Aranda
Casa Aranda (Herrería del Rey, 3) har varit en lokal favorit i över 80 år och är ett av de mest tidlösa ställena att äta brunch på i Malaga. Om du är sugen på något som tillfredsställer ditt sötsug har du kommit rätt, eftersom det är ett av de mest kända ställena för de söta godsakerna churros i hela Malaga. Det unika kaféet består av flera olika rum - ta ett bord i ett av dem och unna dig Spaniens godaste brunch- och frukostalternativ.

Astrid Tapería Orgánica
Letar du efter något lite hälsosammare än Churros? Då ska du bege dig till Astrid Tapería Orgánica (Calle Calderón de la Barca, 6). De är stolta över att vara ett av de bästa ställena för att njuta av hälsosam och naturlig mat i Malaga. På helgerna ska du se till att kolla in deras läckra brunchbuffé som pågår mellan 10 och 12. Då dukar dom upp allt från hemlagade bakverk till frukter som är i säsong och ekologisk yoghurt.

Julia Bakery
Upplev det bästa av två världar på Julia Bakery (Calle Carretería, 44). Det här fina lilla kaféet och bageriet har en meny som är inspirerad av brittiska och amerikanska frukosträtter. Du kan njuta av allt från blåbärspannkakor till en full English breakfast och skölja ner allt med en fräsch smoothie - eller ännu bättre, en mimosa!

Läs mer om Malaga på www.malagaspanien.se


Kommentarer

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post syns inte i kommentaren.

Din epost syns inte utåt.

Ej robot-test

Var god svara på frågan nedan för att bevisa att du inte är en robot.

Vad har tomten för färg på sin mössa?