Restips
Tips inför din nästa resa

Sommaren är en utmärkt tid för SPA

27 juni, 2019 - 8:06Inga kommentarer

Normalt så förknippar vi kanske att åka på SPA med vinter, mörker och kyla. Vi vill mysa på SPA när vädret ute inte tillåter så mycket mys. Fast här finns anledning att tänka om. Många SPA på västkusten ligger vid havet och erbjuder en väldigt härlig mix av att bada inomhus i pooler och att ta ett dopp i det salta havet. Detta kan förstås kombineras med att sola på solvarma klippor och äta ourfärsk fisk, skaldjur och mycket annat på uteserveringen.

Vissa har även en utomhuspool som är öppen under sommarhalvåret. Ett sådant ställe är Vann som ligger vid Gullmarsfjorden. Här kan man njuta av ett dopp i poolen medans blicken kikar ut över den vackra fjorden. Poolen är öppen under den varma delen av året och är 120 cm djup. Bredvid finns även en liten plaskpool för de allra minsta.

Fördelen för familjer med att åka på SPA på sommaren är att anläggningarna ofta har barntider. Under höst och vinter är det ofta åldersgräns inne i SPA-avdelningen, men under sommaren inför många speciella tider då även barn är välkomna. Detta i kombination med en utomhuspool där alla är välkomna gör sommartid till en bra SPA-tid för dem med barn.


Kommentarer

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post syns inte i kommentaren.

Din epost syns inte utåt.

Ej robot-test

Var god svara på frågan nedan för att bevisa att du inte är en robot.

Skriv ett land som ingår i Norden